Blackstone sneakers

Blackstone sneakers voor mijn zoon

Blackstone sneakersVoor de verjaardag van mijn zoon heb ik hem toch maar Blackstone sneakers gegeven. Deze wilde hij al een hele lange tijd hebben, maar eigenlijk vond ik ze steeds iets te duur. Hij is nog in de groei, dus het kan zomaar zijn dat hij over een paar maanden ze niet meer past. Toch bleef hij er maar om vragen, dus toen hij jarig was ben ik toch maar overstag gegaan. Samen met hem heb ik in de webwinkel gekeken naar welke hij wilde en hebben wij de bestelling geplaatst. Hij kon echt niet wachten, dus het was fijn dat de levering al de volgende dag was.

Sneller dan wij hadden verwacht

Direct toen wij ze ontvingen, is hij de Blackstone sneakers gaan dragen. De maat was precies goed, dus hij trok ze niet meer uit tot hij ging slapen. Uiteindelijk ben ik ongelofelijk blij dat ik dit heb gedaan, want ik zag hoe gelukkig het hem maakte. Voor mijzelf en mijn vriend ga ik hier binnenkort ook eens kijken, want Van Bommel heeft ook voor mannen en vrouwen een heel groot assortiment. Mocht jij willen weten of er ook iets voor jou bij zit, neem dan zeker eens een kijkje daar!