De asring monder dames – zilver

Iedere week vertelt een medewerker van UitvaartUniq.nl wat meer over een assieraad dat hij of zij erg mooi vindt. Dit keer vertellen we wat meer over de prachtige asring modern dames – zilver. Een modern ogende damesring met een sierlijk design, modern maar toch stijlvol, geschikt voor dames en vervaardigd uit 925 Sterling zilver.

Uitvaart

De asring modern dames – zilver.

De ‘Asring modern dames – zilver’ is een prachtige zilveren asring, vervaardigd in een moderne vorm, maar met behoudt van een klassieke uitstraling. De breedte van deze asring betreft 7,5 mm. Een bijzondere zilveren ring, waarmee u de as van uw overleden dierbare – alsmede de herinneringen aan uw dierbare – altijd dichtbij u draagt, overal waar u gaat. De ‘Asring modern dames – zilver’ heeft een holle ruimte voor een kleine (symbolische) hoeveelheid as, een haarlokje, of een beetje zand van het graf. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze producten, ontvangt u tevens een certificaat van echtheid.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat dit product kan alleen door ons gevuld worden met de as van uw overleden dierbare. Voor de procedures m.b.t. de aanlevering van een kleine hoeveelheid as, verwijzen wij u door naar onze website. Hier wordt deze procedure uitgebreid toegelicht en stap voor stap duidelijk omschreven. Asringen voor een dierbare herinnering bij UitvaartUniq.nl.

LET OP: Bij het (online) bestellen van een asring dient u uw ringmaat te weten. Is uw ringmaat onbekend, dan kunt u deze eenvoudig zelf bepalen. De ringmaat betreft de binnendiameter van een ring (in millimeters). U kunt een goed passende ring zelf nameten en voor de zekerheid ook nog met een touwtje de omtrek van uw vinger (waar u de asring wenst te dragen) nameten. De maten zouden overeen moeten komen.