De leukste kinderkapstokken vind je bij FrakkZ

Laatst ging ik op zoek naar een leuke kinderkapstok voor mijn zoon. Ik wilde graag een persoonlijke kinderkapstok die goed bij zijn kinderkamer past. Hij heeft een leuke en stoere kamer met veel natuurlijke tinten. Daar past alleen een stoere houten kinderkapstok bij, in een natuurlijke stijl net zoals de rest van de kamer.

Ik ging online op zoek en kwam al snel op de website van FrakkZ terecht. www.frakkz.nl  Daar vond ik in eerste instantie een kapstok steigerhout ,maar even daarna zag ik  een kinderkapstok die ik zelf helemaal kom samenstellen.

Dat was natuurlijk helemaal perfect. Het zijn houten kapstokken voor kinderen die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, dus het kan zowel voor een kind, maar ook voor een heel gezin.

Ook is er een ruime keuze uit houtkleuren,  dus je kiest gewoon de kleur die het beste past. Ook zijn er verschillende vormen jashaakjes. De kapstok is personaliseerbaar met naam, om de naam op de kinderkapstok te plaatsen is er keuze uit verschillende lettertypes. De letters zijn van RVS, dat is ook uniek ten opzichte van andere kapstokken. Op die manier kon ik de kinderkapstok helemaal zelf naar mijn wensen samenstellen, dat was natuurlijk super. Ik heb er diezelfde dag meteen een besteld, er was een ruime keuze uit betaal en verzendmogelijkheden.

De bestelling verliep heel voorspoedig. Ik had de kinderkapstok al binnen een week in huis, dat vind ik best snel voor een op maat gemaakt product. Ik heb de kapstok uitgepakt en meteen opgehangen, het montagemateriaal werd meegeleverd, ook erg makkelijk. Ik ben heel tevreden met de geleverde kinderkapstok, hij past prima bij de rest van de spullen in de kinderkamer. Ik ga binnenkort voor onze garderobe een kapstok eiken bestellen bij FrakkZ. Ik heb die gezien en die vind ik helemaal te gek, door een speelse combinatie van eikenhout met letters in roestvast staal.