De mooiste schorten bedrukken – wát een lifestyle!

239Al eerder berichtte ik op dit blog over Maxilia en vandaag doe ik dat weer – en niet zonder reden. Tegenwoordig zie je veel vaker kook- en bakprogramma’s op de televisie en men verslindt het – en niet alleen het eten! Wat je ziet is dat kokkerellen weer enorm in populariteit toeneemt en in steeds verdere mate resulteert in een echte lifestyle. Vandaar dat ik de lezer erop wilde wijzen dat ook hier mogelijkheden liggen. Ik zal je enkele wetenswaardigheden uit de doeken doen over schorten bedrukken bij Max Schorten.

Pure nostalgie in een schort

Max Schorten is onderdeel van Maxilia en net als je op alle andere bijna zestig websites van deze gigant zult aantreffen zijn ook hier de mogelijkheden onbegrensd. Het idee is schorten te bedrukken en dat kan dus in alle soorten en maten. Mijn advies is een logo of afbeelding te gebruiken dat commercieel interessant is en dus een flink aantal verkopen zal oplevert. Men houdt echt van de kneuterigheid en in stijl mag dat best terugkomen in de schorten. 

Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan
Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan

Zo ben ik zelf dol op onderstaand schort, dat direct een gevoel van nostalgie oplevert. Het schort is prachtig en prima van kwaliteit en wil je het laten bedrukken, dan zal het er bijvoorbeeld zoals onderstaand uit komen te zien.

238

Daar kun je dus aan denken bij een bedrukking – en in een klap heb je het op deze manier gepersonaliseerd. Bovendien kost het je niet veel, aan vijftig stuks van dit type schort ben je per stuk slechts 3,50 kwijt. Wil je het verkopen, dan kun je flink daarboven gaan zitten, zeker als je er met je toevoeging een echt bijzonder schort van weet te maken.