e-Sigaret Menthol

E-smoker verkoopt producten met verkoopbeperkingen

Wie voor het eerst rondkijkt op de E-smoker website van e-Smokewinkel.nl zal zich lichtelijk verbazen. Waar in een reguliere website alles wordt gedaan om de producten aan te prijzen met afbeeldingen is dat bij E-smoker niet het geval. Dat is een gevolg van de landelijke wetgeving die te maken heeft met de verkoop van rookwaren. Er mogen bijvoorbeeld geen afbeeldingen worden getoond van merken, en producten worden alleen in de verpakking getoond. Ook staat er een waarschuwing dat de producten niet geschikt zijn voor mensen die nog niet roken. Voor hen bestaat er het risico dat zij juist gaan beginnen met roken.

e-Sigaret Ice Mango

E-smoker bevordert de gezondheid van rokers

Eén van de doelen van het gebruik van de E-sigaret is het bevorderen van de gezondheid van rokers. Het roken van tabak is dodelijk, zoals op elk pakje sigaretten te lezen is. Het roken van een E-sigaret is ook niet zo gezond, maar minder schadelijk. Als het dus lukt om rokers over te laten stappen naar E-sigaretten is dat een goede zaak voor de volksgezondheid. Nog beter is het als rokers overstappen naar de E-sigaret met de bedoeling om te stoppen met roken. E-smoker is hier een pleitbezorger voor.

Smoke stick

Stappenplan stoppen met roken

Om rokers te stimuleren te stoppen met roken wordt bij E-smoker een stappenplan gepresenteerd. Dat bestaat uit een schema, waarbij rokers worden begeleid door middel van een app, om geleidelijk aan te stoppen met roken. Dat wordt bereikt door eerst over te stappen naar de E-sigaret. Vervolgens wordt er telkens een andere vulling voor de E-sigaret gebruikt, waarbij de hoeveelheid nicotine wordt afgebouwd. In de praktijk blijkt, dat verstokte rokers op deze manier van de lichamelijke verslaving van nicotine af kunnen komen.