Een mooi verhaal, dankzij de workshop schrijven

Na een zeer moeilijke periode heb ik mij opgegeven voor een workshop schrijven. Vroeger als klein kind schreef ik al verschillende dagboeken vol met verhalen. Merendeel over de gebeurtenissen van die dag, maar ook zaken die ik gewoon wilde noteren. Op deze manier kon ik de problemen vastleggen en op de tijden dat ik daar behoefte aan had weer lezen. Voor mij was dit altijd een moment van rust en kon ik mij zo weer opladen voor een nieuwe dag. Het was voor mij dan ook een leuke uitdaging om aan een schrijfopdracht voor iedere dag te beginnen.  

Een strippenkaart gekocht

Sinds ik de website van Marieke Frankema had ontdekt, met haar workshop schrijven, is er voor mij een wereld open gegaan. Door het kopen van een strippenkaart krijg je elke dag een nieuwe opdracht om daar een verhaal over te schrijven. Door het kopen van zo een strippenkaart kan jij zelf bepalen welk stukje tekst je opstuurt en wat dat je kost. Hoe het werkt, het volgende:

1 strip = € 2,50 = 0 tot 300 woorden

5 strippen = € 11,-

10 strippen = € 20,-

Een stuk tekst van 265 woorden kost een strip. Een stuk tekst van 500 woorden kost twee strippen. Je mag zelf bepalen of je deze tekst door Marieke laat controleren, daar ben je geheel vrij in.