Een super mooie Loungeset voor een lage prijs

gsa gsa1Mijn moeder heeft een maandje geleden precies voor het mooie zomer weer begon een hele mooie Loungeset gekocht voor een spotgoedkope prijs. Hier stond ik natuurlijk best wel van te kijken toen ik bij haar op visite kwam aangezien er uit het niets een hele luxueuze set in de achter tuin stond waar je met minstens acht personen op kunt zitten. Ik nam plaats op de bank en ik dacht bij mezelf, oh wat zit dat lekker zeg, ik vroeg mijn moeder vervolgens hoe duur het was want ik dacht zo’n geintje dat moet wel wat gaan kosten. Tot mijn verbazing was het helemaal niet zo duur en eigenlijk zelfs een koopje, ze had het dan ook gehaald bij een bedrijf dat een van de grootste leveranciers van deze producten in Nederland is.

Het liet me twijfelen

De Loungeset zette me wel aan het denken aangezien het heerlijke weer er aan zat te komen en toen wou ik ook wel zo’n set in de tuin. Ik had hier al gsa2 eerder aan gedacht maar had het toen niet gedaan aangezien de prijzen die ik tegenkwam op het internet, dit is wel een mogelijkheid die ik zeker onthoud aangezien de prijs een heel stuk lager ligt hier waardoor het wel betaalbaar is geworden voor mij, ik vind het een apart maar mooi verhaal.