dordogne

Een villa Dordogne hier je hier!

villa dordogneDag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een nieuw artikel. Ik ga het vandaag hebben over afgelopen zomer. De reden hiervan? Helaas gaan we weer richting de winter, het wordt weer erg koud, en van het weer kan ik dus niet meer genieten. Toen ik laatst naar het werkt reed, was het erg koud. Ik dacht toen terug aan mijn vakantie afgelopen zomer. Ik huurde toen met een groep vriendinnen, een villa Dordogne. Wij wilden namelijk naar een plek, waar we veel leuke dingen konden bezoeken. Buiten dat, wilden wij ook naar een plek waar het erg mooi is, en waar de zon altijd schijnt. Daarom zijn we het internet opgegaan, en opzoek gegaan naar zo’n plek. Op het internet kwamen we veel leuke plekken tegen, maar uiteindelijk besloten wij om een villa in Dordogne te huren. Wij vonden namelijk een prachtige villa voor een leuke prijs. De villa was erg luxe, met een prachtig zwembad.

villaEen erg goed idee!

Het was een erg goed idee om deze villa te huren. Wij hebben de hele vakantie genoten, van het prachtige weer, ons zwembad en de villa. De villa had alles dat wij maar nodig hadden. Wij zijn ook lekker vaak wezen uiteten, ik vind het heerlijk om Frans te eten, en dat kon hier natuurlijk erg goed, volgend jaar gaan we weer!dordogne