Finca te huur Spanje voor je vakantie

Zoek je een finca te huur Spanje? Kijk dan eens goed voordat je een leuke vakantie boekt in dit populaire land wat er allemaal mogelijk is. Een finca is een boerderij en deze zijn, zeker in het kader van het agriturismo waarbij de boer wat extra inkomsten krijgt van toeristen als de boerderij niet voldoende oplevert om van te leven, op veel plaatsen in het land te vinden.

Verblijf in een verbouwde boerderij

Een voorbeeld van een dergelijke finca vind je als je op internet kijkt bij Refugio Marnes. Deze accommodatie is gelegen aan de Costa Blanca en van daaruit ben je snel op een van de stranden die het land rijk is maar sta je ook met een uur in een van de grotere steden in de buurt. De oorspronkelijke finca is verbouwd tot een B&B en je kunt er een kamer huren die van alle gemakken voorzien is. Alle informatie over de kamers die gelegen zijn op de eerste verdieping van de boerderij vind je op de website van het verblijf. Een vakantie op de boerderij betekent veel contact met de bevolking en je leert het land en de bewoners goed kennen. Daarnaast kun je er ook prima terecht voor een rustige vakantie.

Kies voor een eigen finca

Wil je liever een vakantiehuisje in plaats van een kamer in de B&B? Net buiten het erf van Refugio Marnes vind je de Finca Iris. Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 6 tot 8 personen en je kunt er terecht voor een relaxte en rustige vakantie.