Huiswerkbegeleiding Zutphen

Heeft uw zoon of dochter op school moeite met een vak? Mijn zoon heeft veel moeite met scheikunde, hij vond het zo lastig dat hij telkens een onvoldoende haalde voor dit vak. Via Google hebben we naar huiswerkbegeleiding Zutphen gezocht. We kwamen uit bij een bedrijf wat er erg goed uitzag, we hebben contact opgenomen om te vragen wat ze voor mijn zoon konden betekenen.

Mijn zoon is 15 jaar en hij vind het moeilijk om advies aan te nemen van anderen. Bij huiswerkbegeleiding is dat natuurlijk wel nodig, ze vertelde dat ze hier geen probleem in zagen en dat ze mijn zoon graag wilde helpen met het vak scheikunde. Dit gaf mijn zoon al veel vertrouwen. Hij heeft sinds kort elke week een middag waarin hij ondersteund en geholpen wordt met het maken van zijn scheikunde huiswerk.

Goede resultaten

Hij is er met zijn cijfers erg op vooruit gegaan, hij heeft het goed onder de knie. steeds meer kinderen van zijn school sluiten zich aan bij Huiswerkbegeleiding Zutphen, Homeworxx. Zelfs zijn cijfers zijn met 2 punten omhoog gegaan. Hij staat nu een 7,5 gemiddeld, ook helpt hij zijn klasgenootjes met lastige opgaves.

We zijn erg blij dat we onze zoon aan hebben gesloten bij dit bedrijf. We raden elke ouder aan om een kijkje te nemen voor huiswerkbegeleiding Zutphen, op de site www.homeworxx.nl Je kind krijgt er ook nog eens meer plezier in om het huiswerk te maken. Het gaat er natuurlijk om dat je kind het begrijpt en betere cijfers gaat halen, maar zelf vertrouwen in het maken van een toets van dat vak is het belangrijkste.