Jarenlang plezier van een receptieboek

Het is mogelijk om jarenlang plezier te hebben van je gastenboek. Namelijk via een digitaal gastenboek. Vaak wordt een boek stoffig en niet meer ingekeken. Maar digitale filmpjes kunnen goed bewaard worden en zijn gemakkelijk op te zetten om terug te zien en gelijk terug in de feest stemming te zitten. En bovendien bijvoorbeeld superleuk om tijdens een jubileum te laten afspelen. Wat zal iedereen veranderd zijn na een aantal jaar. Doordat het filmpjes zijn krijgt je digitale gastenboek een super levendig effect, het kan je achteraf nog vaak laten lachen.

Zuil met touchscreen

Een digitaal gastenboek verkrijg je door het huren van een videozuil, of ook wel trouwzuil of wenspaal genoemd. Dit is een licht en strak vormgegeven zuil met een touch screen beeldscherm. Jouw gasten of bezoekers kunnen voor, tijdens en/of na het event videoboodschappen opnemen. Simpelweg door op ‘start’ te drukken. Iedere video opname duurt maximaal 1 minuut. Maar eerder stoppen kan eenvoudig door op ‘stop’ te drukken.

 Het huren van een zuil

Het huren van een videozuil kan je snel geregeld hebben via de website van iGuestbook. Door heel Nederland worden videozuilen geplaatst voor speciale gelegenheden, en de volgende dag weer opgehaald. Er geldt een vaste scherpe all inclusive prijs, zodat je precies weet welk bedrag je kwijt bent voor een digitaal gastenboek, in de vorm van een DVD. Achteraf ontvang je namelijk alle opgenomen boodschappen en wensen van de videozuil op een DVD.

 Voeg extra elementen toe

Je kan jouw bezoekers vooraf inlichten dat er een videozuil te vinden is, op bijvoorbeeld jouw bruiloft of reünie. En vervolgens kan je op de gelegenheid zelf extra elementen toevoegen die je gasten kunnen gebruiken voor hun videoboodschap. Je kan dan denken aan hoedjes, rare sjaals, pruiken of brillen. Plaksnorren doen het ook altijd goed trouwens. Zorg voor wat extra feestelijke gekkigheid en daag je gasten uit om een minuut voor de camera te staan.