Kampeer benodigdheden nodig ? Kom nu naar Elst !

Kampeer Oase heeft ruim meer dan 5000 artikelen tot zijn beschikking. Het bedrijf heeft veel ervaring met het verkopen van kampeer benodigdheden en heeft een uitgebreid assortiment. Wij verkopen alleen de beste kwaliteit kampeerartikelen in de regio rondom Elst. Voor producten zoals, gasflessen, kampeermeubelen, luchtbedden, slaapzakken, tenten en caravan accessoire en anderen kampeer benodigdheden kunt u bij ons langs. Er zijn haast geen producten die wij niet hebben.

Onze webshop

Naast de kampeerwinkel in Elst, heeft de Kampeer Oase ook een online webshop waar u  een groot deel van de artikelen en kampeer benodigdheden kunt vinden. In onze webshop kunt u 24 uur per dag uw kampeerspullen bestellen en is het mogelijk om de order thuis te laten bezorgen, of bij ons in Elst op te halen tijdens onze openingstijden. Heeft u vragen over de levertijd of wilt u een bestelling wijzigen? Neem telefonisch contact met ons op.   

Advies nodig ?

Naast het verkopen van kampeerbenodigdheden zijn er ook andere punten die wij belangrijk vinden. Het geven van advies, service en kwaliteit staat bij ons bedrijf op de eerste plaats. Wij adviseren u graag bij het kopen van de geschikte producten voor uw reis of vakantie.