workshop cocktails maken utrecht

Vrijgezellenfeestje met workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrecht

 

Een van mijn beste vriendinnen gaat binnenkort trouwen. Eindelijk vroeg haar vriend haar ten huwelijk het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover. Een vrijgezellenfeestje organiseren voor mijn goede vriendin was dan ook een must. Er was alleen een maar zij wilde wel een gezellig vrijgezellenfeestje bij iemand thuis. Zodoende ben ik met een aantal vriendinnen een leuke bescheiden vrijgezellenfeestje gaan organiseren. Maar wat moest er gebeuren voor een leuke vrijgezellenfeestje? Natuurlijk de gehele vriendinnen groep uitnodigen. Als iedereen zou komen dan waren wij met zo’n twintig meiden onder elkaar. Nou natuurlijk moest er dan genoeg muziek, eten en drinken zijn.

Met deze gedachte in het achterhoofd nam ik een kijkje op het internet. In een mum van tijd kwamen wij terecht bij een workshop cocktails maken utrecht. Deze workshop cocktails maken utrecht leek mij een leuk idee, want dan werd er een workshop gehouden tijdens het vrijgezellenfeest. Zo kon iedereen haar eigen cocktail of cocktails gaan maken. In overleg met een aantal vriendinnen namen wij het besluit om in zee te gaan met cocktail experience!

Heerlijke cocktails

Goede keuze

Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat het een geslaagd vrijgezellenfeestje was. Alle vriendinnen waren aanwezig en iedereen heeft genoten. Vooral de cocktails maken dat vond iedereen zeer interessant. Iedereen heeft de gehele avond vele cocktails gemaakt of laten maken. Het in zee gaan met cocktails experience was dan ook een goede keuze!

Cocktail experience is naar mijn mening dan ook een aanrader voor iedereen die een leuke avond wilt beleven. Neemt u daarom een kijkje op de bovenstaande website!

Cocktail experience