Wandelen

Er is niks rustgevender dan wandelen. Wandelen heeft als voordeel dat je geniet van de natuur en tegelijkertijd sportief bezig bent. Op mijn leeftijd is het lastig om voldoende lichaamsbeweging. Terwijl het belangrijk is om gezond en fit te blijven. Ik wil namelijk graag kunnen spelen met mijn kleinkinderen.
Ik wandel momenteel drie keer per week, dit doe ik samen met mijn vriendin. Mij vriendin heb ik ontmoet op 50plusmatch.nl. Dit is een datingsite speciaal voor ouderen zoals ik. Toen ik merkte dat ik alleen wandelen niet meer leuk vond, ben ik gaan zoeken naar een vrouw om samen mee te wandelen. Op 50plusmatch had ik binnen een week al contact met een leuke vrouw. Dit is nu mijn huidige vriendin.2

Waddeneilanden

Wandelen is natuurlijk het leukst als er verschillende routes zijn die je kan lopen. Hierdoor ontdek je mooie plekken in Nederland en zie je ook nog eens veel. Het liefst wandel ik op de Waddeneilanden. Hier ga ik vaak een weekje op vakantie om te genieten van de natuur. Van te vore zoek ik dan alvast routes op die ik wil lopen. Vaak ga ik dan het hele eiland rond zodat ik niks mis en alles heb gezien. Ik heb dit al gedaan op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling. Binnenkort ga ik een week vakantie boeken naar Schiermonnikoog. Het mooie van de Waddeneilanden is natuurlijk de zee. Wandelen langs de kust, kijken naar de zeemeeuwen en genieten van het strand. Dat is in mijn ogen het mooiste wat er is. Ik raad het dan ook iedereen aan om eens naar de Waddeneilanden te gaan. Helemaal als je van wandelen houdt is het de perfecte locatie.