BHV zwolle

Wist jij dat jij een BHV cursus kan volgen in Zwolle?

Mijn baas houdt elke week een meeting waarin wij allemaal belangrijke dingen met het team bespreken. Deze week stond het in het teken van veiligheid en daarom stond het onderwerp “BHV Zwolle” op de planning. Van mijn baas heb ik dat punt moeten voorbereiden zodat ik mijn collega’s er meer over kon vertellen. Het was wel vaker zo dat iemand van de werknemers een agenda punt moest voorbereiden. Mijn baas vond dat zo iedereen leerde om dingen uit te zoeken en te presenteren. Daar was ik het helemaal mee eens dus ik vond het niet erg om voor te bereiden. Zelf wist ik namelijk nog niet veel van dit onderwerp af dus er meer over te weten komen was erg interessant. Op de site van het bedrijf waar wij langs zouden gaan was veel informatie te vinden dus ik kon een goede presentatie in elkaar zetten voor mijn collega’s.

BHV zwolle

Iedereen vond het erg interessant

Omdat ik al verschillende agendapunten in het verleden heb besproken vond ik het niet erg om voor de groep te spreken over de BHV cursus in Zwolle. Iedereen vond dat ik heel erg rustig sprak en goed verstaanbaar was. Na de presentatie kon iedereen vragen stellen als er nog iets onduidelijk was. Ik vertelde dat wij deze training gingen volgen met zijn alle om een veiligere werksfeer te creëren. Dat zal er ook voor gaan zorgen dat iedereen elkaar meer kon vertrouwen. Al mijn collega’s en ik keken erg uit naar volgende week want dan zouden wij de cursus daadwerkelijk gaan doen.

BHV zwolle