Zoek de cateraar voor je feest

Geef je een feestje maar heb je geen zin om zelf voor de hapjes te zorgen? Of wil je je personeel eens extra verrassen op het werk? Wat voor gelegenheid het ook betreft, je maakt het speciaal als je een snack mobiel huurt.

Veel menu’s

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als je een snackkar laat komen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aantal menu’s waarbij je gasten onbeperkt frietjes kunnen eten en ook nog eens de keuze hebben uit een groot aantal snacks met uiteraard ook lekkere sauzen. De prijzen van de menu’s lopen uiteen afhankelijk van wat je er allemaal bij wilt hebben. Je kunt een frietwagen bestellen vanaf een bepaald bedrag en als de locatie meer dan 20 kilometer buiten een straal om Eindhoven is, wordt er een kleine vergoeding voor de reiskosten berekend.

Kosten en wensen

Om te weten waar je aan toe bent wordt er van tevoren duidelijk afgesproken wat de prijs per persoon is. Heb je speciale wensen, zoals een bepaald dieet of zijn er etenswaren die je er heel graag bij wilt hebben, dan kun je dit altijd overleggen. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor de mobiele snackkar voor diverse gelegenheden geschikt is.

 

Boeken van een snack mobiel

Je kunt een snack mobiel boeken via de site van Snackmobiel maar ook de dagen waarop de wagen beschikbaar is staan aangegeven. Voor meer informatie kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met het bedrijf. En dan krijg jij straks een feestje waarop iedereen zal genieten van het eten.