De Astrolijn opende mijn ogen

_foto1Hoe oud je ook wordt, in de ogen van je ouders blijf je altijd kind. Zij hebben je op de wereld gezet en zij wisten alles al toen jij nog in de luiers rondliep. Niet alle ouders stellen zich zo op. Die van mij helaas wel en ik deal er al 50 jaar mee. Mijn hele leven hoor ik dat ik nog maar net kom kijken, geen respect voor ze heb en alles aan hun te danken heb. Met het ouder worden krijg ik echter steeds meer behoefte aan geestelijke rust zo als een astrolijn. Iets wat ik alleen kan vinden als ik bevrijd raak van het minderwaardigheidsgevoel tegenover hen.headergoud

Serieuze hulp en gedegen advies

Al surfend naar een mogelijke oplossing, of was het voorbestemd?, kwam ik op de Astrolijn. Een spiritueel netwerk met professionele hulpverleners. Ik heb hulp gezocht bij een psycholoog wiens foto me een goed gevoel gaf en gebeld. Een halfjaar en diverse gesprekken verder merk ik dat het zijn vruchten begint af te werken. Ik mag niet verlangen dat iets wat zich 50 jaar lang heeft geworteld in 2 maanden verwerkt is. Maar er gaat, dankzij de hulpverlener van de Astrolijn, een andere wereld voor me open en ik ervaar dit zonder meer als positief. Hulp via een telefoonlijn zoeken kan in eerste instantie een beetje raar lijken. Maar eigenlijk is het niets anders dan de meest simpele manier van consult bij een gewone hulpverlener. Je moet net even die drempel over._art-painting-285919_640