Maxi Cosi staat al jarenlang voor veiligheid en kwaliteit

Maxi Cosi is door de jaren heen met name bekend geworden door het maken en verkopen van autostoeltjes voor baby’s en jongen kinderen. Veel mensen zijn van mening dat dit de beste en veiligste autostoeltjes zijn. Maxi Cosi maakt uiteraard ook veel andere producten, allemaal speciaal  ontwikkelt voor baby’s en jonge kinderen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kinderwagens en de revolutionaire 3-in-1 reissystemen.

Babykoop

Op Babykoop.nl vind je alleen de allerbeste merken

Maxi Cosi is misschien wel het meest bekende en hoogst aangeschreven merk voor babyspullen. Uiteraard worden de producten van Maxi Cosi daarom aangeboden op babykoop.nl. Niet alleen dat, door de slimme inkopers kunnen modellen van topmerken voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden. Aanstaande ouders kunnen dan ook met een gerust hart terecht op babykoop.nl. Bovendien staat een goede service hoog in het vaandel. Het klantgerichte personeel helpt je graag als je vragen hebt over de aangeboden producten.

Innovatie voor veiligheid

Maxi Cosi is al meer dan 30 jaar bezig om kinderen en baby’s zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren. Op zo’n jonge leeftijd zijn ze nog extra kwetsbaar en daardoor is er extra aandacht nodig van ouders en verzorgers. Door continu te blijven innoveren en producten te verbeteren zijn er steeds betere autostoeltjes beschikbaar. Doordat de stoeltjes speciaal ontwikkelt zijn voor baby’s voelen zij zich meteen op hun gemak. De stoeltjes zijn zo ontwikkelt dat ze comfortabel zitten en het materiaal past zich aan aan je kind. Hierdoor zit je kind altijd stevig en kun jij je op de weg concentreren. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid van je kind zelf. Maxi Cosi stopt nooit met innoveren van hun eigen producten en elk jaar zijn er nog veilige en slimmere modellen beschikbaar. De nieuwste modellen autostoeltjes van Maxi Cosi beschikken zelfs over ingebouwde airbags. Met deze stoel kun je je kind beter dan ooit beschermen.

Slimme producten van de hoogste kwaliteit

Alle producten van Maxi Cosi worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Veiligheid staat op de eerste plaats en kosten noch moeite worden bespaard om je kind zo goed mogelijk te beschermen. Naast veiligheid staat Maxi Cosi bekend om het gebruiksgemak van producten voor baby’s en jonge kinderen. Zo is er bijvoorbeeld het 3-in-1 systeem. Hierbij krijg je een reiswieg, een autostoeltje en een kinderwagen in één handig pakket. Het gaat hierbij om één product die kan worden omgebouwd zodat het drie verschillende functies heeft. Een echt goed reissysteem groeit met je kind mee. De reiswieg is speciaal ontworpen voor kinderen tot 6 maanden. Het bestaat uit een speciaal ontworpen matras voor baby’s en een solide constructie met zonnekap zorgt ervoor dat je baby altijd veilig en comfortabel kan liggen. Het stoeltje zelf kun je los klikken van de wagen en zo gebruiken als autostoeltje. Als je kind zelfstandig kan zitten kun je het systeem ombouwen tot kinderwagen, zo groeit het systeem mee met je kind. Bovendien is het zitgedeelte van de kinderwagen omkeerbaar. Je kunt dus je kind zowel naar jouw laten kijken, wat baby’s tot 6 maanden vaak erg fijn vinden, of je kunt het zitgedeelte naar voren draaien als je kind ouder wordt en meer geïnteresseerd is in de wereld om zich heen.